Et helt særligt minde

Børneportrætter med nærvær og personlighed

Der er intet bedre end at have smukke billeder af sine børn. Her hos Fotograf Christian Daugaard gør vi meget ud af at fange personligheden, så I får unikke portrætter, der fanger jeres børn, som de er på netop denne tid i deres liv. 

I kan vælge, om I ønsker billeder taget i vores studie eller i naturen. Begge kan noget forskelligt i forhold til den stil, I ønsker af jeres billeder. Og nogle gange passer børnenes personligheder måske mere til det ene fremfor det andet. 

Vi er altid åbne overfor jeres ideer og inputs, så I kommer hjem med præcis de billeder, I har drømt om.

 

"Det er en kunst for mig at få afspejlet det helt unikke ved barnet i mine fotografier, så det giver levende og personlige billeder." - Christian Daugaard 

Book tid online
0P6A5482 2

En varm atmosfære

Det er selvfølgelig ikke alle børn, der er lige trygge ved at få taget billeder. Vi gør derfor meget ud af at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, så det bliver en sjov oplevelse for barnet. At tage portrætter af børn, skal gerne føles som en leg for barnet. Det giver både de allerbedste billeder, og gør fotograferingen til en positiv oplevelse.

Hvis der er tale om lidt større børn, så er det ofte generthed, der kan være en udfordring. Vi har fuld forståelse for, at det kan være lidt intenst at skulle fotograferes, og tager det selvfølgelig altid i barnets eller teenagerens tempo.

 

Pris på Børn & Søskendeportrætter

Herunder ses selve vores fotograferingspris. Nedenunder finder du vores prisberegner, hvor du kan få en ide om, hvad hele din session i alt kommer til at koste. Først indtaster du antal personer, tilvælg om du ønsker en aften- eller weekendtid og dernæst hvilke størrelser prints eller hvor mange digitale filer du ønsker. Husk at du ikke behøver at vælge hvor mange billeder du ønsker, inden du booker din session. Det vælges først efter du har set billederne.

Fotograferingspris 1 barn 650 kr.
Fotograferingspris 2-4 søskende 800 kr.
Fotograferingspris 5-6 søskende 1000 kr.

Vær opmærksom på at fotograferingsprisen kun er for selve fotograferingen og at billeder tilkøbes ved siden af. Fotograferingsprisen betales ved bookning for at reservere tiden i min kalender.

Hvor mange personer?
0 kr.
0 kr.
Print
13 x 18 cm.
250 kr.
0 kr.
18 x 24 cm.
300 kr.
0 kr.
20 x 30 cm.
350 kr.
0 kr.
24 x 30 cm.
400 kr.
0 kr.
30 x 30 cm.
500 kr.
0 kr.
30 x 40 cm.
600 kr.
0 kr.
40 x 50 cm.
800 kr.
0 kr.
40 x 60 cm.
1000 kr.
0 kr.
60 x 80 cm.
1200 kr.
0 kr.
Digitale filer

Alle billeder leveres i høj opløsning.

0 kr.
Fotografering 0 kr.
Weekend- eller aftentillæg 0 kr.
Print 0 kr.
Digitale billeder 0 kr.

Samlet rabat 0 kr.
Total 0 kr.
Miljø2
Eget Printlab

Prints og digitale filer

Vi printer selv de billeder, du bestiller på en professionel printer i vores eget printlab i huset. Mange fotografer sender den opgave ud til eksternt firma, men vi kan godt lide at printe billederne selv, og med det samme se det fysiske resultat af arbejdet og samtidigt sikre os at du får den bedste kvalitet.

Skulle der derfor være særlige størrelser prints du ønsker, kan vi netop også klare det.

Når du køber digitale filer modtager du altid billederne i høj opløsning, hvilket betyder at de er i printkvalitet. 

Vi arbejder i øjeblikket på at få endnu flere lækre produkter at kunne tilbyde jer, så følg endelig med på siden.

Huskeliste til fotosession
  • Tøjdyr e.l.
  • Børste
  • Drikkedunk
  • Kiks eller snack til mindre børn
  • Fortæl børnene at de skal ud til Christian

Gode råd inden fotosession

Da det ikke er alle børn, der har lige nemt ved at skulle prøve noget nyt, så får du her et par gode råd til, hvad du kan gøre for at forberede dig på denne fotosession:

  • Forbered og forklar barnet hvad der skal ske, og at det bliver en sjov oplevelse.
  • Fortæl gerne børnene at I skal besøge Christian. Det kan gøre det til en mere personlig oplevelse, end at I skal til "fotografen". Det er også rart for mig at jeg ikke er "kig på manden" .
  • Er der flere søskende, der skal fotograferes, så have gerne noget underholdning med til de børn, der venter på, at det bliver deres tur.
  • Spørg barnet om han/hun gerne vil have en forældre med på sidelinjen, eller om det er bedre, at forældre og søskende går en tur.

Fotograf Christian Daugaard
Riisvej 17b
7323 Give

Kontakt

Find vej til Fotograf Christian Daugaard