Hvem står bag kameraet?

Christian Daugaard

"Jeg har en stor passion for at arbejde med billeder, og jeg elsker at tage portrætbilleder af både børn og voksne" 

0P6A7879 Edit
Hvem er Christian

Når du kommer ind i fotostudiet midt i skoven lidt uden for Give, så vil du møde mig. Jeg hedder Christian Daugaard og er portrætfotograf.

Hvert menneske eller familie har en helt særlig historie, som jeg gerne vil have til at skinne igennem på mine billeder. Jeg elsker at fange folks helt unikke karakter igennem mit kamera og skabe levende og nærværende portrætfotos.

Jeg elsker at arbejde med foto og har derfor gjort det til min levevej. Det er spændende at arbejde med forskellige udtryksformer og lege med lys, skygger, baggrunde og farver. Jeg prøver altid nye teknikker af og sørger for, at du får et fantastisk flot slutprodukt.

Har du en særlig idé til et billede, du gerne vil have taget? Jeg er altid klar på en udfordring, så fortæl mig om det, så finder vi ud af det.