Børn og søskendeportræt

Få foreviget dine kære børn uanset om de stadig er små eller de er blevet store. Billeder vækker altid glæde i mange år fremover. Søskendebilleder er også altid den perfekte gave til bedsteforældrene.

Læs mere
Voksenportræt

Trænger du til at se dig selv i et nyt lys ? Og kunne du tænke dig en helt særlig oplevelse, hvor det er din tur til at få opmærksomhed? Så er en af mine kvindeportrætsessions for dig.

Læs mere
Familieportrætter

Et familieportræt bliver kun mere og mere værdifuldt som årene går. Giv dine børn og efterkommere noget at se tilbage på og lad os sammen sætte tiden på pause i studiet et øjeblik sammen med din familie.

Læs mere
Bryllupsportrætter

Lad mig forevige jeres store dag, med smukke portrætfotos og en billedserie fra bryllupsdagen. Jeg indfanger den unikke historie ved jeres bryllup, så I kan genopleve den store glæde igen og igen.

Læs mere
Gravidfotografering

Skab mindet om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Graviditet er et smukt stadie i en kvindes liv og mit team og jeg sætter en ære i at hjælpe gravide med at udtrykke dette smukke og feminine øjeblik.

Læs mere
Fotopakker 2024

Leder du efter den perfekte gave til dine nærmeste, eller skal du selv forkæles med profesionelle og æstetiske billeder af din familie? Igen i år kan vi tilbyde dig 3 forskellige fordelagtige pakker, der gør det nemt at få årets gave i hus. 

Læs mere
Gavekort

Få et gavekort til en fotografering og 1 print i op til 18x24 til kun 499,- Den helt oplagte gave der kommer indrammet og klar til at blive pakket ind.

Læs mere