Når man har Christian som fotograf er man i gode hænder. Med det samme man træder ind af døren mærker man hans gode rolige sind. Dette virker i sig selv beroligende når man skal have taget nogle gode billeder. Jeg fik både taget billeder i studiet samt udenfor. Udenfor var Christians ide og det endte faktisk med at blive de billeder jeg blev allermest glad for. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til ham.

Ida Østergaard

Min gravide mave og jeg har været så heldige at få taget fine billeder af det dygtige og professionelle team ved Give Foto

Charlotte Blaabjerg Juhl

Jeg har haft fornøjelsen af at få taget gravidbilleder hos Give Foto. En anbefalelsesværdig oplevelse til andre gravide, som ønsker at få foreviget denne helt særlige tid i profesionelle rammer og med oprigtig interesse I at få dit personlige udtryk frem i billederne.

Laura Hoffmann

Jeg har været ude og få taget graviditet billeder, de var meget professionelle, imødekommende og jeg følte mig tryg og godt tilpas i gennem hele fotosession.

Camilla Markussen

Havde min datter på 2 år med til fotograf for første gang. God og rolig stemning og tid nok.
Fin kommunikation omkring billeder, bestilling etc.

Benthe Ladekjær

Havde en helt fantastisk formiddag i selskab med Christian og Helena til mit graviditetsshoot. Så søde og samtidig professionelle. Det gav nogle helt fantastiske billeder. De kan varmt anbefales! Min familie og jeg kommer igen til et familie shoot når den lille ny er stor nok.

Janni Gammelgaard