0P6A8539 Edit
Bryllupsportætter med

Kærligheden i fokus

Tiden plejer at flyve afsted til et bryllup, men med smukke portrætfotos og en billedserie fra dagen kan I fast fryse tiden og altid mindes denne store dag. Vi fanger den unikke historie ved netop jeres bryllup, så I kan genopleve den store glæde samt minderne igen og igen.

Give Foto kan bookes til at tage klassiske portrætfotos og kan derudover også fungere som bryllupsfotograf under selve vielsen, til receptionen og eventuelt til festen om aftenen, hvis det er det I ønsker.

En af vores vigtigste opgaver er at få jeres personligheder frem. Det giver karakter og viser lige præcis hvem I er. Måske har I et yndlingssted, hvor I gerne vil være, eller også finder vi et passende sted sammen. 

Her på siden får du et overblik over hvad Give Foto kan tilbyde, indblik i hvordan vi arbejder og hvad vi har lavet førhen. 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
0P6A4116

Der er fokus på detaljerne

Der er ofte tænkt meget over detaljerne til et bryllup, da de er med til at skabe rammerne for selve festen. Derfor vil detaljerne også fylde i billedserien. Det er rigtig fedt at kunne huske både bordkortene, pynten, blomsterne, brudebuketten, bryllupskagen, vielsesringene samt alle de andre unikke detaljer der gør jeres dag helt perfekt.

Alt dette gør vi os meget umage med at udføre og forevige.

5S7A5572 2
Jeg fanger

Stemningen fra festen

Når jeg også er fotograf til festen er vores fokus at indfange stemningen, så I kan mærke suset i maven over den fantastiske dag, når I kigger jeres fotos igennem efterfølgende. 

Jeg tager selvfølgelig også fotos af jeres gæster, hvilket der altid kommer nogle rigtig sjove og stemningsfyldte resultater ud af. Folk er altid i godt humør til et bryllup, og er derfor med på at interagere med os for at få de bedste og sjoveste minder fra jeres bryllupsdag.

Jeg er ekspert i at fotografere det forudsigelige såvel som det uforudsigelige, som altid opstår til et bryllup. Det gør, at I får en helstøbt billedserie af jeres bryllup, som viser den festlige begivenhed med både de klassiske og sjove øjeblikke.

0P6A2042 Edit
Sig tak med stil, med vores

Takkekort

Del ud af jeres minder og sig tak til jeres nærmeste med et smuk takkekort. Vi har designet 4 forskellige kort som tilpasses jeres portrætter og jeres personlige hilsen. Alt du skal gøre er at sende os en mail med det valgte design, antal kort og jeres personlige tekst, så modtager I kortene med posten. 

  • 13 x 18 cm
  • Vælg mellem vores 4 designs
  • Trykkes på matteret 240g kvalitetspapir (med mulighed for opgradering af papir)
  • Trykkes i vores eget printlab 
  • Hvert kort er håndskåret og kvalitetssikret

18kr./stk inkl. opsætning og print*

*Prisen er ekskl. forsendelse

0P6A2386 Edit Kopi 2
Hvem er fotografen?

Når I booker mig til at forevige jeres store dag, så booker i en bryllupsfotograf med over 5 års erfaring. I booker en fotograf der gør sit ypperste for at I står tilbage med et skarpt minde fra jeres store dag. 

"Hvert menneske eller familie har en helt særlig historie, som jeg gerne vil have til at skinne igennem på mine billeder. Jeg elsker at fange folks helt unikke karakter igennem mit kamera og skabe levende og nærværende portrætfotos.

Jeg elsker at arbejde med foto og har derfor gjort det til min levevej. Det er spændende at arbejde med forskellige udtryksformer og lege med lys, skygger, baggrunde og farver. Jeg prøver altid nye teknikker af og sørger for, at du får et fantastisk flot slutprodukt."

- Christian Daugaard 

Header Musikerogdj Uden Ring
Mangler I

Musik og en DJ til brylluppet?

Ud over mit virke som fotograf er jeg også musiker og har stået for underholdningen til utrolig mange bryllupper gennem de sidste mange år. Derfor ved jeg lige, hvordan man skaber en god fest I forhold til  musikken.

Jeg har spillet til alt fra det store elegante slotsbryllup til det mere casual og nede-på-jorden bryllup. Jeg finder lynhurtigt den rigtige stemning frem og får musikken til at understøtte denne hele aftenen igennem.

Med afdæmpet og stemningsfuld guitarspil og sang under middagen og som DJ, der får dansegulvet til at eksplodere, sørger jeg for, at den helt rigtige atmosfære bliver skabt til jeres bryllup. 

Det er muligt både at booke mig som fotograf og musiker/ DJ til samme arrangement. 

Se mere på musikerogdj.dk

Priser

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor længe og til hvad, I ønsker at booke mig. Det kan være I kun vil have mig med til selve vielsen og det efterfølgende fotoshoot. Det kan også være I ønsker at forevige hele dagen inklusiv festen med middag, brudevals og alt hvad der hører til. 

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig og få et uforpligtende tilbud på netop jeres bryllup.  

Fotograf Christian Daugaard
Riisvej 17b
7323 Give

Kontakt