Give HK

Give Cykelklub

Kom og træn - Give GIF

GIVE ATLET KLUB

Hvordan fanger man essensen af det at være en del af en lille lokal atlet bokse klub. Det var det spørgsmål vi gik til denne opgave med. Give Atlet Klub ønskede to videoer der skulle indgange stemningen i deres klub og ikke mindst tiltrække flere motionister til klubben - både børn og voksne. Det er der kommet disse to videoer ud af.

Skærmbillede 2023 04 11 Kl. 10.14.41

Give Atlet Klub - Ungdomshold

Skærmbillede 2023 01 17 Kl. 16.27.14

Give Atlet Klub - Voksenhold

0P6A7594
Processen

1. Første møde
Det første skridt hen imod et godt samarbejde er altid god kommunikation og klar forventningsafsteming. Derfor er det vigtigt for os at vi inden shootet får snakket om og udvekslet ideer til hvordan vi kommer i mål med opgaven. Måske har du/I nogle ideer til hvilken stil eller hvilket udtryk jeres billeder skal have. Hvis ikke så finder vi ud af det i fælleskab. 

2. Shootet
Uanset om i skal have taget billeder på location eller i vores profesionelle studiet så kommer vi top forberedt. Vi sørger for alt udstyr og selvfølgelig også for den gode stemning.

3. Klargørelse af billeder
Nu er det så op til os at færdiggøre og finpudse billederne. Vi behandler hvert billede enkeltvis og sørger for at billederne stilmæssigt hænger sammen.

4. Aflevering
Alt efter aftale så vil du nu modtage dine billeder pr. mail. Vi sender altid filerne i både høj og lav opløsning, så du har til web og print. Alt du skal gøre nu er at nyde dine nye billeder. 

 

Kontakt os gerne for mere information eller hvis du ønsker at få et uforpligtigende tilbud.

Give Foto Erhverv
Riisvej 17B
7323 Give

Kontakt