Ejendomsfotografering kan være med til at give potentielle købere eller lejere et godt førstehåndsindtryk. Billederne kan også hjælpe med at præsentere ejendommen på den bedst mulige måde og fremhæve dens unikke træk. I en konkurrencedygtig ejendomsbranche, er god ejendomsfotografering en afgørende faktor for succes - og det kan Give Foto hjælpe dig med. 

Herunder kan du se et lille udsnit af de kunder der har brug Give Foto som ejendomsfotograf.

0P6A5992
Processen

1. Første møde
Det første skridt hen imod et godt samarbejde er altid god kommunikation og klar forventningsafsteming. Derfor er det vigtigt for os at vi inden shootet får snakket om og udvekslet ideer til hvordan vi kommer i mål med opgaven. Måske har du/I nogle ideer til hvilken stil eller hvilket udtryk jeres billeder skal have. Hvis ikke så finder vi ud af det i fælleskab. 

2. Shootet
Uanset om i skal have taget billeder på location eller i vores profesionelle studiet så kommer vi top forberedt. Vi sørger for alt udstyr og selvfølgelig også for den gode stemning.

3. Klargørelse af billeder
Nu er det så op til os at færdiggøre og finpudse billederne. Vi behandler hvert billede enkeltvis og sørger for at billederne stilmæssigt hænger sammen.

4. Aflevering
Alt efter aftale så vil du nu modtage dine billeder pr. mail. Vi sender altid filerne i både høj og lav opløsning, så du har til web og print. Alt du skal gøre nu er at nyde dine nye billeder. 

 

Kontakt os gerne for mere information eller hvis du ønsker at få et uforpligtigende tilbud.

Give Foto Erhverv
Riisvej 17B
7323 Give

Kontakt