Når du booker Give Foto til at tage erhvervsportrætter, booker du samtidig muligheden for at få din virksomheds historie fortalt. Erhvervsportrætter er nemlig en god måde at give dine kunder et indblik i hvad der netop er unikt ved din virksomhed. Vi kan i Give Foto producere alt fra klassiske portrætter af medarbejdere til billeder af lokaler, miljøer og arbejdssituationer. Alt sammen noget der kan være med til at fortælle din organisations historie. 

Givskud EL

Kunden
Givskud EL har erfaring siden 1979 og deres el-installatør tilbyder alle former for el-service, el-installation og belysning hos private og erhverv i Give, Vejle, Jelling og i resten af Trekantsområdet. Deres mål er at levere holdbare løsninger der skaber stor kundetilfredshed.                             

Output
Givskud EL efterspurgte klassiske erhvervsportrætter der skulle give et indblik i deres organisation og sætte ansigt på de medarbejdere der har sin daglige gang i virksomheden. Billederne er primært produceret til deres hjemmeside. 

Restaurant Knapp

Kunden
Restaurant Knapp vokser ud af bakkedraget ved Mølle å og dam. Restaurant Knapps køkken er altfavnende og et kapitel for sig. Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentlige ingredienser.           

Output
Restaurant Knapp er en restaurant der verner om traditioner, professionalisme og ikke mindst den danske hygge. Ønsket var derfor at producere kokkeportrætter der udstrålede den professionalisme der hersker i køkkenet dog uden at være for "stift". En opgave vi føler at vi er nået godt i mål med. 

GIVE GOLF KLUB

Give Foto April2021 Web (18 Of 24)
Processen

1. Første møde
Det første skridt hen imod et godt samarbejde er altid god kommunikation og klar forventningsafsteming. Derfor er det vigtigt for os at vi inden shootet får snakket om og udvekslet ideer til hvordan vi kommer i mål med opgaven. Måske har du/I nogle ideer til hvilken stil eller hvilket udtryk jeres billeder skal have. Hvis ikke så finder vi ud af det i fælleskab. 

2. Shootet
Uanset om i skal have taget billeder på location eller i vores profesionelle studiet så kommer vi top forberedt. Vi sørger for alt udstyr og selvfølgelig også for den gode stemning. For det er også en væsentlig del af vores arbejde. For en god og afslappet stemning giver gode og naturlige billeder.  

3. Udvælgelse
Efter shootet gør vi os nogle overvejelser omkring hvilken stil billederne skal have. I får nu et onlinegalleri tilsendt pr. mail, med et udvalgt af let redigerede billeder, og det er nu op til jer at udvælge de billeder i ønsker at vi skal færdiggøre. 

4. Klargørelse af billeder
Nu er det så op til os at færdiggøre og finpudse billederne. Vi behandler hvert billede enkeltvis og sørger for at billederne stilmæssigt hænger sammen.

5. Aflevering
Alt efter aftale så vil du nu modtage dine billeder pr. mail. Vi sender altid filerne i både høj og lav opløsning, så du har til web og print. Alt du skal gøre nu er at nyde dine nye billeder. Nemt ikke? 

 

Kontakt os gerne for mere information eller hvis du ønsker at få et uforpligtigende tilbud.

Give Foto Erhverv
Riisvej 17B
7323 Give

Kontakt