Lille virksomhed - stor bredde

Hos Give Foto favner vi bredt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Selvom vi er en lille virksomhed, er vi et stærkt team med mange kompetencer, og vi har derfor mulighed for at tilbyde dig eller din virksomhed en bred vifte af ydelser og produktioner.

Produktfotografering

Vi har i Give Foto gennem mange år dygtiggjort os inden for produktfotografering og vi elsker graden af "nørderi" der ligger bag sådan en opgave. Det kræver et kompetent team der kan tænke ud af boksen, og det er lige det vi kan i Give Foto.

Læs mere
Drone

Hos Give Foto bruger vi vores solide baggrund inden for traditionel fotografi, når vi er ude med dronerne. Med sans for den rette vinkel og æstetik skaber vi billeder, der på bedste vis præsenterer netop det, som du gerne vil have dem til.

Læs mere
Erhvervsfotografering

Erhvervsportrætter er en god måde at give dine kunder et indblik i hvad der netop er unikt ved din virksomhed. Vi kan i Give Foto producere alt fra klassiske portrætter af medarbejdere til billeder af lokaler, miljøer og arbejdssituationer.

Læs mere
Ejendomsfotografering

I en konkurrencedygtig ejendomsbranche, er god ejendomsfotografering en afgørende faktor for succes - og det kan Give Foto hjælpe dig med. 

Læs mere
Videoproduktion

Hvordan indfanger man essensen af en virksomheds eller en forenings identitet, og hvordan kommunikerer man det til sine kunder? En god start er med et videoportræt.

Læs mere
Sport- og foreningsfoto

Fotografering af sports- og foreningsbegivenheder, samt skarpe billeder af trupper og medlemmer er alt sammen med til at fortælle historien om jeres klub. Denne fortælling er noget Give Foto kan hjælpe jer med at sætte i søen.

Læs mere
0P6A2386 Edit Kopi 3

Hvad siger kunderne?

"Vi stod som moses ved det røde hav, efter vi havde taget beslutningen omkring at lave info videoer om Give AK. Jeg har sjældent oplevet noget som professionelt som Give Foto(siger jeg efter 35 år i dansk erhvervsliv) Og prisen er yderst fornuftig, og vi har afsøgt markedet i processen."

                                   - Peter Vilstrup Thomsen, Bestyrelsesformand, Give Atlet Klub

Få indblik i

Vores seneste projekt

LOCCO

Produktfotografering