Hvad stræber vi efter og hvad kan vores kunder forvente?

Førts og fremmest så lever vi af tilfredse kunder. Vi stræber efter at levere og producere solide og gennemarbejdede produkter og går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Vi trives der hvor vores færdigheder og ideer kan forenes med det kunden ønsker og sørger derfor for at der er en klar kommunikation gennem hele processen. Det er forskelligt fra kunde til kunde hvor meget de ønsker at være en del af processen, men en ting er sikker, vi gør alt hvad vi kan for at sikre at målene for projektet nåes på bedste vis. 

Der er næsten igen begrænsninger for hvilke produkter og produktioner vi giver os i kast med. Vi har selvfølgelig vores kerneprodukter og vores kerne faglighed, men vi er også et team der elsker at udfordre os selv og lærer mens vi arbejder - så begrænsninger er få og mulighederne er store.

0P6A2386 Edit Kopi 2
Fotograf, videograf og dronepilot

Som Give Fotos fotograf, videograf og dronepilot, er det min opgave at have fokus på de små detaljer, og samtidig en forståelse for mine kunders brand og overordnede identitet.

Vigtigst af alt er min målsætning at skabe billeder og video der skaber blikfang og bidrager til meromsætning for vores portefølje af erhvervskunder.

Jeg har en stor passion for at arbejde med mennesker og bruger mit rolige væsen til at skabe en tryg atmosfære omkring mit arbejde.

Uanset om du møder mig i vores fotostudie eller vi arbejder on location ude hos jer, er det vigtigt for mig at vi giver vores kunder en professionel oplevelse og et slutprodukt der uden tvivl bidrager til en positiv udvikling.

 

0P6A2386 Edit Kopi
Medietilrettelægger

Som virksomhedens medietilrettelægger har jeg mange funktioner og er meget all-round på vores produktioner.

Mit mantra er god "kommunikation skaber gode resultater". Min hovedopgave i vores daglige arbejde er at holde den nødvendige struktur og det forkromede overblik så vi altid kan sikre høj kvalitet i vores produktioner. 

Den faglighed jeg trækker på er forankret i journalistikken og fortælleteknikken. Derfor vil jeg på vores videoproduktioner sikre at fortællingen bliver så skarp som mulig og sørge for at kundens fortælling brænder igennem.

Jeg er en kreativ sjæl der nyder at arbejde med mennekser. Jeg gør en dyd ud at at sørge for at hver kunde går her fra med det slutprodukt hvor kvaliteten er i top og hvor umagen skinner i gennem.

0P6A2386 Edit Kopi 3

Give Foto Erhverv
Riisvej 17B
7323 Give

Kontakt