Hos Give Foto bruger vi vores solide baggrund inden for traditionel fotografi, når vi er ude med dronerne.

Med sans for den rette vinkel og æstetik skaber vi billeder, der på bedste vis præsenterer netop det, som du gerne vil have dem til.

Optagelser er en ting, men efterbearbejdningen af optagelserne kan gøre forskellen mellem et godt billede og et billede der skiller sig ud. Derfor ligger vi også stor vægt efterredigeringen, sådan at du får det bedst mulige resultat.

Skærmbillede 2023 05 16 Kl. 16.26.22
Se vores

Showreel

Vi har efterhånden haft vores drone i luften mange gange. Det er der kommet mange skarpe videoer ud af. Dem har vi samlet her så du kan få et lille indblik i vores æstetik og i hvordan din næste dronevideo vil kunne komme til at se ud hvis du vælger at samarbejde med Give Foto. 

Klik play for at se vores showreel...

Priser

Herunder finder du vores listepriser på dronefotografi og dronevideo. Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, hvis vi skal levere droneoptagelser til jeres næste projekt.

Luftfoto

Inkl. levering af 1 digital fil

1450 kr.
Optagelse af dronevideo 950 kr./t
Redigering af dronevideo 750 kr./t
Kørsel 3,5 kr./km

Alle priser er ekskl. moms

Skærmbillede 2023 05 16 Kl. 16.03.28

Det bedste udstyr

Lige for tiden flyver vi med en DJi Inspire 2 med et X5s kamera, der giver knivskarpe videoer og billeder. Vi holder hele tiden vores viden og udstyr opdateret, så vi kan sikre vores kunder den højeste kvalitet. 

Vi har naturligvis alle de rette kurser og tilladelser.

Give Foto Erhverv
Riisvej 17B
7323 Give

Kontakt