Professionelle Portrætbilleder

Din personlighed skal skinne igennem

En af de vigtigste ting, for mig som portrætfotograf, er at få personligheden frem i billedet. Jeg elsker at tage levende billeder, hvor karakteren og de unikke træk virkelig træder frem. Det er netop det, der giver det bedste resultat.

Når vi aftaler en tid tager vi en snak om, hvordan du ønsker at fremstå. Ønsker du fotoshootet taget hjemme, i studiet eller et helt tredje sted? Det helt klassiske portræt, som måske skal bruges til noget arbejdsrelateret, tages i mit studie, men alle muligheder og lokationer er mulige.

Der kan være mange grunde til, at folk ønsker at få taget portrætbilleder. Måske skal det bruges som gave til et familiemedlem - eller et profilbillede til din personlige virksomhed. Det kan også være, du har lyst til at forkæle dig selv ved at få taget nogle flotte fotos, der viser, hvem du er. Nogle vælger et fotoshoot for at udfordre sig selv og prøve noget nyt. Ligegyldigt hvad du skal bruge billederne til, så sørger jeg for, at du får de flotteste fotografier med hjem.

Book din tid nu
Jesper
Kom med bag om til en

Fotosession i skoven

Det naturlige lys udenfor, det spændende farvespil og slørede baggrunde er med til at gøre det rigtig interessant at lave portrætfotos udenfor. Når man tager fotos udenfor, giver det ofte et mere afslappet udtryk, som kan være yderst fordelagtigt til mange formål.

Det er rigtig fedt at bruge lyset omkring solnedgang, men andre tider på dagen kan også noget. Så afhængig af hvilket udtryk, vi ønsker, kan vi lege rundt med tidspunktet på dagen. Jeg arbejder også med reflektorskærme om nødvendigt, så vi kan få lyset drejet i den rigtige retning.

Vi kan lave shootet, mens du er i gang med din hobby eller bevæger dig rundt i naturen. Det kommer helt an på, hvad det endelige resultat skal bruges til. Jeg guider dig selvfølgelig altid til de bedste muligheder. Der er uendeligt med fede baggrunde og lysindfald, når vi går udenfor. Det giver en stor mulighed for at få nogle rigtig flotte billeder i kassen.

Priseksempler på fotografering

Brug vores prisberegner til at sammensætte din egen pakke nedenfor. Hvis du har sprøgsmål til priserne eller fotograferingen er du meget velkommen til at kontakte os inden du booker din tid.

Hvor mange personer?
0 kr.
0 kr.
Print
13 x 18 cm.
250 kr.
0 kr.
18 x 24 cm.
300 kr.
0 kr.
20 x 30 cm.
350 kr.
0 kr.
24 x 30 cm.
400 kr.
0 kr.
30 x 30 cm.
500 kr.
0 kr.
30 x 40 cm.
600 kr.
0 kr.
40 x 50 cm.
800 kr.
0 kr.
40 x 60 cm.
1000 kr.
0 kr.
60 x 80 cm.
1200 kr.
0 kr.
Digitale filer

Alle billeder leveres i høj opløsning.

0 kr.
Fotografering 0 kr.
Weekend- eller aftentillæg 0 kr.
Print 0 kr.
Digitale billeder 0 kr.

Samlet rabat 0 kr.
Total 0 kr.

Fotograf Christian Daugaard
Riisvej 17b
7323 Give

Kontakt

Find vej til Fotograf Christian Daugaard